o nas

Spa Lovia, ustanovljen leta 2004, ki se nahaja v mestu Guangzhou na Kitajskem, je eden najbolj znanih in največjihproizvajalci, dobavitelji in izvozniki zdravilišč na prostem in zdravilišč za plavanje, ki pokrivajo površino 45000 kvadratnihmetrov z več kot 20 strokovnjaki in 200 delavci. V letu 2019 imamo čast postati eden od5 najboljših zdraviliških znamk na Kitajskem.S proizvodno zmogljivostjo več kot 1200 enot na mesec je letni promet naše tovarneje dosegel 500 milijonov dolarjev.Vsi naši izdelki imajo pridobljene industrijske certifikate, kot nprCE, ETL, SAA, ROHS, REACH, ISO9001 in tako naprej.Našim partnerjem nudimo storitev ODM&OEM na enem mestu z vodilno zmogljivostjo v kategoriji inprecedenčna inovacija.Da bi zadostili zahtevam trga, smo vedno pozorni na izboljšave in razvojnaših izdelkov in nas samih. Dandanes imamo široko paleto izdelkov za spa, vključno z akrilnimi masažami,kopalne masaže, prevleke za masažne kadi, lesene masažne kadi, toplotne črpalke na zrak, nudimo pa tudi profesionalnezunanje wellness rešitve za stranke iz različnih panog.Naša zaveza je, da smo z vedno ponudbo partnerska izbira naših strank na našem trguodlična in ugodna rešitev za zdravilišča na prostem.Lovia Spa želi biti dolgoročno cenjen in prednosten distribucijski kanal ter zaupanja vredensodelovanje.Prosimo, stopite v stik.

Naša prednost

PROFIL PODJETJA

PROFIL PODJETJA

Guangzhou Huantong Industry je visokokakovosten proizvajalec zdravilišč na prostem. Sedež se nahaja v okrožju Zengcheng v mestu Guangzhou na Kitajskem. Tovarna pokriva površino 45.000 kvadratnih metrov. Podjetje je bilo prvič ustanovljeno leta 1989 in je vstopilo na mednarodni trg z blagovno znamko "Lovia Spa". Danes je postala znana blagovna znamka v tujini.

VEč BRATI

TOVARNIŠKO MERILO

Lovia Spa še naprej povečuje hitrost raziskav in razvoja ter se osredotoča na natančno proizvodnjo. Postalo je sodobno podjetje, ki združuje raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in storitve.
Obstaja več kot 300 zaposlenih skupaj, z oblikovanjem lupine, ojačitvijo, rezanjem, sestavljanjem, testiranjem in pakiranjem, šest delavnic. Opremljeno z najnaprednejšo opremo v zdraviliški industriji.
Postavil je trdno proizvodno platformo za znanstveno in tehnološko proizvodnjo različnih visokokakovostnih in popolnih izdelkov za zdravilišča in bazene.

VEč BRATI
TOVARNIŠKO MERILO
PREDNOST STORITVE

PREDNOST STORITVE

Z več kot 20-letnim razvojem je LOVIA Spas pridobil pohvale in zaupanje nekaterih velikih distributerjev zdravilišč z vsega sveta, kot so podružnica Hot Spring Ltd na Novi Zelandiji, Superior Wellness Ltd v Veliki Britaniji in drugi v Evropi. Izbrali so nas zaradi naše visoke kakovosti, velike zmogljivosti, visoke proizvodne učinkovitosti, naprednih proizvodnih zmogljivosti, strogega transporta in pakiranja ter nenehnega inovativnega dizajna.

VEč BRATI

INOVATIVNO OBLIKOVANJE

Seriji LOVIA SPA Pola in Mercury se zgledujeta po sodobnih arhitekturnih trendih s preprostim in gladkim oblikovalskim jezikom, ki ga je mogoče harmonično vključiti v različna sodobna bivalna okolja. Ta serija uporablja vodilno svetovno tehnologijo prevleke iz vlaken za akrilno ohišje, edinstvena v celoti aluminijasta opora okvirja in na novo razvita šasija z dvoslojno strukturo, ki lahko doseže odličen učinek popolne izolacije in zaščite notranjosti ohišja cilindra. Serijo so povabili tudi organizatorji razstave Piscina&Wellness v Barceloni v 2021, kot glavni razstavni izdelek za dobrodošlico krstu pohvale doma in v tujini.

VEč BRATI
INOVATIVNO OBLIKOVANJE
  • Sejem SPLASH Pool & Spa 2018
    Sejem SPLASH Pool & Spa 2018
  • PREGLED ASIA POOL & SPA EXPO 2023 GUANGZHOU, KITAJSKA
    PREGLED ASIA POOL & SPA EXPO 2023 GUANGZHOU, KITAJSKA
  • 2018 Piscine Global razstava v Lyonu v Franciji
    2018 Piscine Global razstava v Lyonu v Franciji

spričevala

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.