pogosta vprašanja

Pogosto zastavljena vprašanja

01

6.Ali moram namestiti vodovod?

O: Ne. Vsi nadzemni prenosni masažni bazeni so napolnjeni z vodo s pomočjo vrtne cevi.

02

5. Kako se nadzoruje temperatura?

O: Večina kakovostnih zdravilišč ima razmeroma sofisticirane digitalne termostatske kontrole. Ti zelo zanesljivi sodobni sistemi lahko vodo v toplicah ohranjajo znotraj ene stopinje katere koli temperature. Čeprav je to pomembno za udobje, je pomembno tudi za varnost. Posebej bodite pozorni na nadzorni sistem, če imate otroke, ki bodo uporabljali spa. Boljši sistemi imajo varnostne ključavnice in digitalne odčitke. Dober pokazatelj kakovosti nadzornega sistema je branje in primerjava garancij proizvajalcev.

03

4.Kaj je hidroterapija?

O: Hidroterapija je kombiniran učinek toplote, masaže in vzgona. Topla voda razširi krvne žile, poveča pretok krvi v boleča ali poškodovana tkiva, kar omogoči kisiku in hranilom, da preobremenjenim mišicam hitreje okrevajo. Masaža, ki jo zagotavlja jet sistem zdravilišča, sprosti napete mišice in razbremeni pritisk na okoliške živce. Masaža tudi izboljša cirkulacijo in pospeši naravni proces celjenja telesa. Vzgon zmanjša težo vašega telesa za 90 %. To razbremeni pritisk na obremenjene sklepe in mišice. Hidroterapija je splošno priznana kot učinkovita metoda za lajšanje napetosti, ki je običajno povezana s stresom.

04

3. Kako pogosto čistim spa?

O: Večina proizvajalcev priporoča, da masažno kad izpraznite in očistite največ 3- do 4-krat na leto, odvisno od tega, kako pogosto jo uporabljate in kako dobro vzdržujete vodo. V večini primerov bo ta preprost postopek trajal le približno eno uro.

05

2. Ali je nameščen znotraj ali zunaj?

O: Spa je mogoče namestiti v zaprtih prostorih ali na prostem, čeprav je več kot 90 %, vključno s tistimi v hladnih podnebjih, nameščenih na prostem. Dva glavna razloga za namestitev masažnega bazena v zaprtih prostorih sta: ali se prilega skozi vrata in ali je strukturna trdnost tal ustrezna. Običajen spa za 3 osebe tehta približno 2500 lbs/1150 kg, ko je napolnjen.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.