seznam novic

novice.

Zakaj je zunanja jacuzzi kad tako draga?

Prvi razlog, zakaj je jacuzzi drag, so materiali, iz katerih je izdelan. Večina visokokakovostnih masažnih kadi je izdelanih iz trpežnih materialov, kot so nerjavno jeklo, visokokakovostna plastika ali kompoziti. Drugič, vrhunski jacuzziji so pogosto opremljeni s kompleksnimi masažnimi sistemi in možnostmi oblikovanja po meri, ki ustrezajo potrebam različnih potrošnikov. Te tehnologije in dizajni ne le izboljšujejo uporabniško izkušnjo, ampak tudi zvišujejo proizvodne stroške in prodajne cene izdelkov.

2024/03/05
VEč BRATI
Kaj je masažna kad na prostem?

Masažna kad je velika kopalna kad, napolnjena z vodo, ki se uporablja za hidroterapijo, sprostitev ali zabavo. Nekateri imajo močne šobe za masažo. Masažne kadi se včasih imenujejo "spa centri" ali so zaščitene kot masažne kadi. V starem Rimu so ljudje odkrili zdravstvene koristi vročih vrelcev in se začeli kopati v naravnih vročih vrelcih, da bi sprostili svoje telo in duha. Ta tradicija je postavila temelje za razvoj masažnih kadi.

2024/03/04
VEč BRATI
Se bo masažna kad na prostem pokvarila, če zmrzne?

V hladnih zimskih vremenskih razmerah je voda v masažni kadi nagnjena k zmrzovanju. Če ne ukrepamo pravočasno ali ne sprejmemo preventivnih ukrepov, lahko pojav zmrzovanja povzroči poškodbe cevi, vodnih črpalk in druge opreme masažne kadi ter celo povzroči hujše nesreče. Ta vrsta poškodb ne zahteva le popravila težav, ki jih povzroča led, ampak lahko zahteva tudi obsežnejša popravila, da se zagotovi stabilnost celotnega sistema.

2024/03/01
VEč BRATI
Ali lahko jacuzzi pomaga pri hujšanju?

Čeprav lahko hujšanje s hidroterapijo pokaže očitne rezultate v kratkem času, se je za ohranitev trajnih rezultatov hujšanja potrebno dolgo časa držati znanstvenega in razumnega načrta hujšanja ter paziti na prilagoditev prehrane, vadbe in življenjske navade. Samo z vztrajnostjo lahko dosežete trajne rezultate hujšanja.

2024/03/25
VEč BRATI
Kdaj je najboljši čas za zamenjavo ali nadgradnjo zunanje masažne kadi?

Če je bila vaša jacuzzi kad na prostem v uporabi že več let in so na površini razpoke, luščena barva ali nedelujoči cevni sistemi, je morda čas, da razmislite o njeni zamenjavi. Starajoča se oprema je nagnjena k težavam, stroški vzdrževanja pa lahko postanejo čedalje višji.

2024/02/19
VEč BRATI
Ali je plavalna masažna kad primerna za ljudi s posebnimi potrebami?

Masažna kopalna kad Swim Spa omogoča preprost vstop in izstop, kar ljudem s posebnimi potrebami pomaga pri lažjem vstopu in izstopu iz kopalne kadi. Starejši ljudje se pogosto soočajo s težavami, kot so bolečine v mišicah, artritis in zmanjšana mobilnost. Hidroterapevtska funkcija masažne kadi Swim Spa lahko pomaga ublažiti te težave. Za paciente na rehabilitaciji lahko kopalne kadi Swim Spa z jacuzzijem zagotovijo idealno okolje za rehabilitacijo.

2024/02/16
VEč BRATI
Kako povečati prosti klor v masažnih kadeh na prostem?

Inovativen pristop je namestitev sistema generatorja klora, ki lahko pretvori sol v prosti klor. Njegov princip delovanja je sproščanje kloridnih ionov v vodo z elektrolizo slane vode, da se doseže učinek sterilizacije in dezinfekcije. Ta metoda ne zahteva rednega dodajanja klorovih tablet ali delcev klora v kad z vročo vodo, saj se klor proizvaja po potrebi.

2024/02/15
VEč BRATI
Kateri tip plavalne spa masažne kadi je najprimernejši za zunanje prostore?

V zunanjih okoljih kopalne kadi swim spa jacuzzi zahtevajo dodatno vzdrževanje, da se spopadejo z vdorom naravnih elementov. Izberite vzdržljivo masažno kad z jacuzzijem, ki jo je enostavno vzdrževati, da podaljšate njeno življenjsko dobo. Les potrebuje redno premazovanje, da ohrani svoj videz, medtem ko akril in drugi materiali zahtevajo ustrezno čiščenje in vzdrževanje.

2024/02/14
VEč BRATI
Ali lahko zunanje masažne kadi povzročijo okužbe sečil?

Najprej moramo pojasniti, da zunanji jacuzzi bazeni sami po sebi ne povzročajo neposredno okužb sečil. Okužbe sečil običajno povzročijo bakterije (običajno E. coli), ki vstopijo v sečnico, mehur ali druge organe sečil. Vendar pa lahko v nekaterih primerih jacuzzi kad na prostem poveča tveganje za okužbo, zato je pri njihovi uporabi potrebna previdnost.

2024/02/13
VEč BRATI
Kakšen je način ogrevanja zunanjih masažnih kadi?

1. Solarno ogrevanje: 2. Geotermalno ogrevanje: 3. Ogrevanje z energijo iz biomase: 4. Ogrevanje vroče izvirske vode:

2024/02/12
VEč BRATI
Kako lahko starejši ljudje varno uporabljajo zunanje masažne kadi?

Starejši naj se najprej posvetujejo z zdravnikom, ko se odločajo o zunanjih jacuzzi bazenih. Zdravniki lahko glede na njihovo zdravstveno stanje svetujejo, da zagotovijo, da masažna terapija nanje nima škodljivih učinkov.

2024/02/09
VEč BRATI
Kako dolgo lahko zunanja masažna kad miruje?

1. korak: Določite trajanje obdobja mirovanja 2. korak: Vzdrževanje in čiščenje 3. korak: Priprava vode 4. korak: Napajanje in oprema Korak 5. Proti zmrzovanju 6. korak: Zaščita pokritosti 7. korak: Redni pregled 8. korak: uživajte v ponovni uporabi

2024/02/08
VEč BRATI
Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.