TOVARNIŠKO MERILO

Delavnica za oblikovanje akrilne lupine je opremljena z avtomatskim digitalnim strojem za oblikovanje, infrardečim neprekinjenim merjenjem temperature, natančnim merjenjem temperature in vodne pare, enakomernim segrevanjem, hitro hitrostjo, temperaturo oblikovanja je mogoče prilagoditi glede na podnebne spremembe, da se zagotovi kakovost cilindra temperature oblikovanja in varčevanje z energijo.


Ojačitvena delavnica nenehno optimizira procesne standarde in delovne postopke, opremljene z več inteligentnimi robotskimi rokami, z uporabo proizvodnih postopkov z optimalnim procesom, z najnižjimi stroški ter optimalnim varčevanjem z energijo in zmanjšanjem emisij z več sondami, več senzorji, celoto proces avtomatskega krmiljenja delovanja in proizvodnje.   


Delavnica za montažo in testiranje, s šestimi montažnimi linijami in dvema območjema za testiranje vode, vsi materiali, uporabljeni za montažo, so surovine, ki izpolnjujejo zahteve varstva okolja in varnosti izdelkov, varčevanje z energijo.  


Lovia Spas ima zelo strog sistem testiranja kakovosti. Vse zdravilišča morajo prestati 12-urno testiranje vode, nato pa opravijo drugo testiranje videza, strogo nadzorujejo funkcije in podrobnosti izdelkov;

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.