PROFIL PODJETJA

Guangzhou Lovia Pool & Spa Products Co., Ltd pripada podjetju Guangzhou Huantong Industry Co., Ltd, specializirano za razvoj in prodajo zunanjih masažnih kadi za integracijo sodobnih proizvodnih podjetij. Podjetje je preraslo svoj 45000 kvadratnih metrov velik proizvodni obrat, ki se nahaja v mestu Zhongxin, okrožje Zengcheng, Guangzhou. Z leti načrtovanja in razvoja je postalo eno najbolj obsežnih, sodobnih in profesionalnih podjetij za proizvodnjo zdravilišč na prostem.


Naše podjetje s svojim"Inovativnost, inteligenca, integriteta, iskreno služenje"poslovno filozofijo, je potrdil certifikate standarda kakovosti ISO, IECQC080000, CE, SAA, ROHS, CCC in druge mednarodne varnostne certifikate in okoljske certifikate. Naš cilj je ustvariti prvorazredne izdelke, prvorazredno opremo, prvorazredno servisno proizvodno bazo. Blagovno znamko želimo promovirati na bolj raznovrsten način, naše izdelke pa potrošnikom dostaviti na hitrejši logistični in udobnejši način.

Od naših skromnih začetkov prodaje izdelkov za spa do naše prihodnosti v domovih družin po vsem svetu, Lovia Spas ostaja zavezana temu, da vam ponudi nove načine uživanja na prostem po neprekosljivi vrednosti za vsak proračun.

Naj se zgodba Lovia Spas nadaljuje z vami!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)
This field is required
This field is required
Required and valid email address
This field is required
This field is required
For a better browsing experience, we recommend that you use Chrome, Firefox, Safari and Edge browsers.